menete Befektetési tanácsadás - Befektetes.net : Befektetes.net
A legjobb befektetést keresi?

Írja le befektetési elképzeléseit és beszéljünk róluk személyesen!

Befektetési tanácsadás

Befektetési kérdése van? Kapott egy ajánlatot amit szeretne szakértővel átbeszélni? Töltse ki az űrlapot és segítünk jól dönteni!

Független szolgáltató: SPB Befektetési Zrt.

15 éve az ügyfelek szolgálatában

Az SPB Befektetési Zrt. a független privátbanki szektor meghatározó szereplője, 100%-ban magyar tulajdonú és Magyar Nemzeti Bank által felügyelt szolgáltató. Az igényfelmérést Sipos Csaba végzi, a befektetési tanácsadást pedig az SPB privátbankárai.

Mi történik az elküldés után?

Szentkereszti Enikő
Ügyfél kapcsolattartó


1 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot és egy rövid pontosítás után összekötjük Önt az SPB egy privátbankárával, akitől minden befektetési kérdésére, szakszerű és független választ kap.

Hogyan zajlik egy befektetési tanácsadás?

Az első lépés egy igényfelmérés.

1 Személyes igényfelmérés

Az első alkalom egy kötetlen beszélgetés, ahol közösen felmérjük a befektetési célokat, likviditási szükségletet, és a kockázatvállalási hajlandóságot és -képességet, illetve ha van, át tudjuk beszélni azokat a mástól kapott befektetési ajánlatokat is, amelyeket Ön magával hoz. A találkozó díjmentes, és nem kötelezi Önt semmire.

Pontos befektetési igény
2 Privátbanki befektetési tanácsadás

Az igényfelmérés után, ha Ön úgy dönt, akkor szakértőnk egy személyes privátbankárhoz foglal időpontot Önnek az SPB Befektetési Zrt. Vörösmarty téri irodájában (A Gerbaud irodaház), ahol már a konkrét javaslatok átbeszélése történik. Eszközallokáció, a javasolt piaci értékpapírok kiválasztása és átbeszélése, a portfólió kialakítása. Ha Ön úgy dönt, hogy az ajánlatot elfogadja, akkor itt történik meg az értékpapírszámla megnyitása és a szerződés aláírása is. Az együttműködést formáját tekintve Ön 2 lehetőség közül választhat:

Befektetési tanácsadás

A befektetési tanácsadás során privátbankára minden olyan információval ellátja Önt, amely az optimális befektetési döntésekhez és az eredményes portfolió kezeléshez szükséges, a döntést viszont Ön hozza meg. A tanácsadás a portolió összeállítása után folyamatos, a megbízásokat viszont minden esetben Ön hagyja jóvá. A portfólió eredményéről havonta jelentést kap kézhez. Tanácsadás

Execution only

Az execution only szolgáltatás esetében az SPB Befektetési Zrt. csak az értékpapír számlaszerződést és a felületet biztosítja az Ön számára, befektetési tanácsadás itt nem történik, így minden megbízást egyedül Ön kezel. Egyetlen szolgáltató felületén keresztül érheti el 71 ország tőzsdéjét, a teljes nemzetközi OTC kötvénypiacot, valamint 700 alapkezelő 15.000 befektetési alapját.

Csak a felület
Folyamatos és biztonságos növekedés

Az SPB Befektetési. Zrt naprakész piaci elemzései és előrejelzései, valamint az Ön személyes privátbankára szakértelmének segítségével Ön a lehető legnagyobb szakmai biztonság mellett, a MIFID hatálya alá tartozó szinte bármilyen értékpapír segítségével gyarapíthatja befektetését.

Több mint 50 milliárd forint kezelt vagyon

5 érv, amiért ügyfeleink minket választottak:

Az SPB Befektetési Zrt. a Magyar Nemzeti bank felügyelete alatt működik.

A szabályozatlan vagy nem felmérhető kockázatú befektetési eszközöket nem ajánljuk.

Ügyfeleink így tisztán átláthatják befektetéseik kockázatait.

Az SPB nem rendelkezik saját befektetési termékkel.

Ügyfeleink 71 ország tőzsdéjét, 15.000 befektetési alapot és a teljes OTC kötvénypiac kínálatát elérhetik.

Globális befektetési szabadságot kínálunk.

Minden költség nyilvános és transzparens.

A sikerdíj pedig valódi munkavégzéshez kötött díjazást jelent.

Privátbankárok valóban érdekeltek a kitűzött hozamcél elérésében.

Az SPB havonta tájékoztatja ügyfeleit befektetéseik állapotáról.

A befektetési tanácsadás globális elemzésekre és előrejelzésekre alapoz.

Folyamatos informáltságot biztosítunk.

Az SPB Befektetési Zrt. 100%-ban magyar tukajdonú befektetési szolgáltató.

A társaság tagja a Befektető Védelmi Alapnak, a tulajdonosk egytől egyik a cég alkalmazottai.

A stabilitás megnyugtatja ügyfeleinket.

Melyek a szolgáltatás költségei?

és hogyan lehet ingyenes a tanácsadás?

Személyes igényfelmérésünk az Ön számára ingyenes és kötelezettségmentes. Sikerdíjat számunkra az SPB Befektetési Zrt. csakis abban az esetben fizet, miután Ön ügyfelükké vált és elkezdik a közös munkát. Az együttműködés elindulása után, Ön az SPB Befektetési Zrt.-vel köt szerződést, amely az alábbi nyilvános díjszabást alkalmazza:

Kondíciós lista

Ismerje meg vezető tanácsadónkat!

Sipos Csaba az Ön szolgálatában

Üdvözlöm!

11 éve foglalkozom biztosítások, befektetések és megtakarítások pénzintézettől független elemzésével. A GRANTIS tanácsadójaként az a feladatom, hogy befektetésekkel kapcsolatos kérdéseire precíz választ adjak Önnek.

Ide kattintva veheti fel velem a kapcsolatot, vagy az alábbi elérhetőségeimen is keressen bátran.

Üdvözlettel:
Sipos Csaba
Az SPB Befeketési Zrt. szerződött alügynöke (Mert kell egy pénzÜGYES Kft.)

Gyakori kérdések

A Befektetés.net weboldal nem egy preferált befektetési termékről szól, hanem az oldalt üzemeltető GRANTIS Hungary Zrt. az SPB Befektetési Zrt. ügynökeként bankfüggetlen befektetési tanácsadást közvetít. Ez azt jelenti, hogy nem egy eladni kívánt termék van a középpontban (nem is rendelkezik saját termékkel), hanem az ügyfél valós igényei. Ebből kiindulva vizsgálja meg az SPB a teljes hazai- és nemzetközi befektetési palettát és fogalmazza meg ajánlásait az igényekhez maximálisan illeszkedő konzervatív és egyedi portfólióra vonatkozóan. A konkrét befektetésről és a pontos eszközallokációról így Ön dönt, az SPB Befektetési Zrt. szakmai segítségét és rendelkezésére álló naprakész piaci elemzéseit teljeskörűen igénybevéve.
Azon ügyfeleink számára, akik segítséget kívánnak igénybevenni befeketéseik kezeléséhez, befektetési tanácsadást javasolunk. Ez azt jelenti, az Ön kockázati célkitűzéseihez és hozamelvárásához illeszkedve az SPB Befektetési Zrt. konkrét befektetési javaslatokat tesz a portfólió kialakítására és változtatásaira a befektetési döntés azonban továbbra is az Ön kezében marad. Ezzel szemben az execution only esetében a döntéseihez szükséges szempontokat is Ön saját maga alakítja ki és veszi figyelembe, az SPB mindössze a felülelet biztosítja a kereskedéshez.
A befektetni kívánt pénzösszeg, értékpapírok az SPB Befektetési Zrt. letétkezelőinél vezetett számlán kerülnek elhelyezésre. Az SPB Befektetési Zrt. letétkezelése egyszerű és transzparens, a szolgáltató a forint alapú értékpapírokat a központi elszámolóház és értéktárban (KELER) helyezi el, a nem forintban denominált értékpapírok pedig letétkezelő bankjaiban kerülnek elhelyezésre.
Az SPB Befektetési Zrt., a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt, a befektetési vállalkozásokról és az árutőzsdei szolgáltatókról, valamint az általuk végezhető tevékenységek szabályairól szóló törvény (röviden BSZT) hatálya alatt műkdöik. A brókerbotrányok kirobbanásával a biztonság felőli igény mindennél jobban felértékelődött, így ajánlott ügyfeleink első kézből tapasztalhatták meg, hogy befektetéseik a legjobb helyen vannak. Az SPB Befektetési Zrt. már 15 éve a hazai privátbanki piac meghatározó szereplője, amely transzparens működésével és könyvelésével mindig is a megbízhatóságot és biztonságot tartotta szem előtt a befektetések tekintetében. Az értékpapírokba történő befektetés ugyanakkor a bankbetétnél magasabb kockázatot jelent, ezért kiemelten fontos ezekről a kockázatokról így minden esetben szakértővel konzultálni.
Az SPB Befektetési Zrt-t 2000-ben alapította az osztrák Bankhaus Samesch - így immár 15 éve van jelen a hazai piacon. Az alapítás célja a független, globális private banking szolgáltatás magyarországi bevezetése volt. 2006 októbere óta az SPB Befektetési Zrt. az HSBC globális befektetési alapjainak magyarországi képviselője és főforgalmazója. A 2009-es évben a Társaság 100%-ban a management és a dolgozók tulajdonába került. A Társaság 2012 közepére az SPB Közép-Európa legfejlettebb integrált számlavezetési és globális kereskedési rendszerét, a GEOS-t. hozta létre. 2016 júniusától a brüsszeli székhelyű KBC Securities az SPB globális letétkezelője és nemzetközi elszámolásainak végrehajtója, továbbá a KBC Securities / Securities Services Online (SSO) integrált számlavezetési és globális kereskedési rendszerét használják. A KBC Group NV anyavállalat Belgium egyik legnagyobb cége, és Európa egyik legnagyobb pénzügyi szolgáltatója is. Összesen több mint 51 000 embert foglalkoztatnak, és 11 millió ügyfél igényeit elégítik ki.
A fenti információk kizárólag tájékozató jellegűek, nem teljeskörűek.