Kapcsolatfelvételi űrlap

A Befektetés.net csapata azért van, hogy Ön a tényekre alapozva, apróbetűk nélkül lásson tisztán a befektetések kockázatos világában. Az alábbi űrlap kitöltésével üzenetet küldhet nekünk, amelyre 1 munkanapon belül válaszolunk.

Sokan hajlamosak elhinni, hogy léteznek sztárbefeketések.

30 főből álló csapatunk minden nap azon dolgozik, hogy aki befektetne, előtte átlásson minden kockázatot. A brókerbotrányok óta az ország megtanulta, hogy nincsen ingyen ebéd. Hozam és kockázat kéz a kézben járnak. A befektetések világa nem bonyolult, ha az ember érti és átlátja az összefüggéseket. Ebben segítünk ügyfeleinknek.

Elérhetőségeink

Látogasson meg minket irodánkban!

http://goertz-gutschein-map.com

Cím: 1061 Budapest, Paulay Ede utca 65.

Telefon: +36 1 58 58 555

Web: www.befektetes.net

E-mail: office@grantis.hu


A Befektetés.net weboldal üzemeltetője a GRANTIS Hungary Zrt., az SPB Befektetési Zrt. regisztrált alügynöke. Az igényfelmérés egy Ön által javasolt helyszínen vagy irodánkban történik, a privátbanki tanácsadás pedig minden esetben az SPB irodájában: 1051 Budapest, Vörösmarty tér 7-8. (Gerbaud Irodaház)

Rólunk

ismerje meg missziónkat

Ha befektetésről beszélünk, akkor a legfontosabb igény, amely a befektetők részéről elsőként felmerül a biztonság. A brókerbotrányok óta ez ráadásul fokozottan igaz, így erre az igényre válaszként hoztuk létre a Befektetés.net weboldalunkat. A GRANTIS pénzügyi tanácsadó csapata 2009-es megalakulása óta a függetlenséget és a teljes transzparenciát szállítja ügyfeleinek a megtakarítási termékek terén, és 2016-tól ezt az átláthatóságot a befektetések világában is megvalósítottuk.

Magyarországon különösen sok a szabályozatlanul működő és a sztárbefektetésnek kikiáltott pénzügyi ajánlat, amelyek még tovább nehezítik az egyébként sem könnyen átlátható befektetések világát. Ezért a Befektetés.net célkitűzése, hogy pénzintézetektől független, érthető és a gyakorlatban hasznosítható információval lásson el mindenkit, aki a befektetések után érdeklődik. Természetesen igény esetén a kérdések megválaszolásán túl, a konkrét megvalósításban is szeretnénk érdeklődőinknek segítséget nyújtani így a konkrét igényeket és a befektetési kockázatok felmérését, bemutatását, az SPB Befektetési Zrt.felé közvetíthetjük.

Az SPB egy 15 éve a piacon működő, 100%-ban magyar tulajdonú, a Magyar Nemzeti Bank által felügyelt konzervatív befektetési szolgáltató, amely egyrészt felületet, ablakot biztosít ügyfeleinknek hogy a világpiac szinte bármely részén hozzáférhessenek az igényeinek megfelelő befektetésekhez. Másrészt az SPB képzett és tapasztalt, bankfüggetlen privátbankárai révén olyan minőségi befektetési tanácsadást is tudunk közvetíteni ügyfeleink felé, amelyeket a kereskedelmi bankokban nem találnak meg. Az SPB nem rendelkezik saját termékkel, így a globális befektetési piacról fogalmazhatja meg ajánlásait, amely teljes körűen az ügyfeleik igényein alapszik. Nincsenek így eladni kívánt termékek, nincsenek tervszámok és sablonok, csakis szakmai tanácsadás és folyamatos portfolió optimalizálás.

Tudjuk, hogy a gyarapodás mellett, ügyfeleinknek a hosszú évek során megszerzett vagyon biztonsága a legfontosabb, ezért kizárólag a MIFID által szabályozott befektetésekkel foglalkozunk, a szabályozatlan, vagy túl kockázatos instrumentumokat eleve kizárjuk (befektetési arany, forex) mindemellett e helyt is felhívjuk a figyelmet arra, hogy a befektetések kockázatai teljes körűen nem kizárhatóak, ezek ismerete és mérlegelése a befektetési döntések meghozatala során elengedhetetlen.

A GRANTIS Hungary Zrt. az SPB Befektetési Zrt. Magyar Nemzeti Bank által regisztrált közvetítőjeként működik, így az igényfelmérést, és az ügyfelek közvetítését végzi, magát a szolgáltatást pedig az SPB és privátbankárai nyújtják.

Amennyiben az Ön számára is a biztonság és a kiszámíthatóság a legfontosabb szempont, amikor a legjobb befektetést keresi, akkor javaslom, hogy üljünk le egy kávéra és beszéljük át lehetőségeit. A GRANTIS vezető tanácsadója és az SPB regisztrált partnereként, bármilyen befektetéssel kapcsolatos kérdésben fordulhat hozzám, legyen az egy konkrét ajánlat átbeszélése vagy csak általános tájékozódás. Vegyük fel a kapcsolatot és lásson tisztán Ön is a befektetések terén!

Üdvözlettel: Sipos Csaba, vezető tanácsadó - Az SPB Befektetési Zrt. Bszt szerinti alügynöke (Mert kell egy pénzÜgyes Kft.)

Cégadatok

nyilvánosan is elérhető adataink

Olvassa el, hogy ügyfeleink a Google hivatalos rendszerében, nevüket felvállalva hogyan értékelték szolgáltatásunkat:

A GRANTIS Hungary Zrt. 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás. Munkánkat a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt, a BSZT törvényi előírásainak megfelelően végezzük.


Cégnév: GRANTIS Hungary Zrt.

Székhely: 1065 Budapest Révay utca 14 3.emelet

Irodacím: 1061 Budapest, Paulay Ede utca 65.

E-mail: office@grantis.hu

Telefonszám: +36 1 58 58 555

Cégjegyzékszám: 01-10-048866

Adószám: 25572430-2-42

Felügyeleti szerv: Magyar Nemzeti Bank

Nyilvántartási szám: 217020798185